Muutamien kyselijöiden pyynnöstä johtuen kirjoitan tänne lyhyen pentu infon Ipen toisesta pentueesta. Astutus eteni suunnitelmien mukaisesti ja synnytys onnistui normaalisti. Pentuja oli kaikenkaikkiaan neljä, joista yksi syntyi ikävä kyllä kuolleena ja joutui näin ollen emän välipalaksi. Kolmesta terhakkaasta pennusta vain yksi oli narttu ja se sattui olemaan juuri suosikkini.

Toisesta uroksesta, Sisusta, ei löydy ainoatakaan kuvaa ja tästä saamme kiittää täydellisä ajoituskykyäni! Tottakai pyyhälsin paikalle silloin, kuin yksi pennuista oli juuri luovutettu. Jotta mahdollinen pentukuumeenne helpottaisi, tässä teille vajaanainen kooste pentueesta. Kuvissa poseeraavat siis pentueen emä Aada sekä kakarat Mira ja Roope. Pennelit ovat kuvissa reilut seitsämän viikkoa.

Kuvat ovat mitä ovat ja siitä saan kiittää osittain surkeaa kameraa ja osittain todella huonoja olosuhteita. Häkin läpi kuvatessa sain muistoksi tuhansittain sääsken pistoja sekä läjäpäin epäonnistuneita kuvia, voi kuinka ihanaa!

Kuvia löytyisi enempikin mutta jostain syystä tää kone kaatuu vähän väliä kuvia lataillessa joten en viitsi lisätä enää ainuttakaan kuvaa. Rakastan tietokoneita.

Sisulle löytyi koti Kiimingistä, Mira jäi kempeleeseen ja Roope muutti Pyhännälle.

Kuvia Roopesta


 

 


Kuvia Mirasta

 

 

 

 

 

 Kuvat vanhemmista

Ipe keväällä 2010                                                    Emä Aada synnytyksen jälkeen