Eli nyt, vihdoin ja viimein, sain meidät ilmotetuksi agilityn alkeiskurssille! Ensimmäiset treenit meni ihan hyvin, käytiin läpi kaikki esteet (keinua lukuunottamatta) ja saatiin jo testaillakkin. Putken kanssa saatiin alkuun vähän taistella, mutta lopuksi meni putkeen ihan mallikkaasti. Hypyt ja rengaat eivät tuottaneet ongelmia, koska ne olivat jo entuudestaan tuttuja. Puomilla neitiä vähän jänskätti, mutta kipitti kiltisti namin perässä - sama juttu aa'lla. Umpitunnelikaan ei tuottanut ongelmia. Mutta kepit.. :'D Lohduttaudutaan sillä, ettei niitä onneksi tarvi osata ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen... Lopuksi otettiin putki plus hyppy ja koirat siis irti. Se meni niinkuin pitikin, koira ainakin tykkäsi :D

Mätsäreissä sama linja jatkui; punainen ei sijoitusta. Mutta neiti esiintyi hyvin ja teki parhaansa, se riittää. Ilma oli vähän kuuma ja hiostava, mutta lämpimistä ilmoista ei saa valittaa!

Lauantaina 22.5 kävimme vihiluodossa uittamassa koirissa ja mukana olivat Sara, Miska ja Konna sekä Henriikka ja Rymy. Seura oli hyvää ja koirilla oli kivaa.

 

Mätsäreissä miittasimme myös Lutoa, Konnaa ja Niiloa.

Miska, Lora, Konna ja Rymy.

Oli pakko lisätä tällanen pentuaikojen seisotus, voi ku se on niin pieni - JA PYÖREÄ :D
 

Yritän kirjoitella vähän tarkemmin tässä lähipäivänä, tää oli tällanen suppea kooste kaikesta olennaisesta.

Hauskoja kesän odotuksia,

Maikki & Lora