.. tai jotain muuta rajojen kokeiluun ja tottelemattomuuteen liittyvää oireilua havaittavissa. Tonttien rajat on kyllä pysyny mielessä, mutta käskyt ei tavoita koiraa, ei sitten millään. Kun treenataan, huomio on milloin missäkin - mutta ei koskaan siinä, missä sen pitäisi olla. Varsinkin seuraamisen kohdalla homma on menny täysin hässeliksi. Keskiviikkona 10.2 meillä onkin viimeisen kerran ohjatut jonka jälkeen jäähään tauolle, luultavasti keskitytään sitten enempi canicrossiin ja jos niitä agilityn alkeita pääsis opettelemaan..

Muutamia kertoja ollaan nyt oltu jäällä ja tulokset on kyllä ollu vaihtelevia. Ensimmäisellä kerralla kaikki meni nappiin, koira oli vapaana ja välimatkasta riippumatta totteli kieltoja ja käskyjä oikein hyvin. Ehin jo tuulettaa asiasta, ja tottakai toisella kerralla kaikki meni aivan penkin alle! Koira juoksenteli aivan omia reittejään eikä kuunnellu sanaakaan.

Maanantaina 8.2 oltiin oulu hallin parkkipaikalla treenailemassa ja koiran motivaatio oli miinus kolme. Yleensä muista koirista ei oo ollu liikaa häiriötä, mutta nyt kyttäs muiden treenejä ja muutenkin työskentely oli nihkeää ja huonoa. Toivotaan että menis nopeeta ohi..! :D

Ja kyseilijöille, ei oltu mölleissä :)