Eli meillä olikin sitten viimeisissä ohjatuissa leikkimieliset kisat, jonka tarkoituksena oli saada aikaan jännitystä ja painetta ja tottakai me oltiin sitten Loran kanssa ensimmäinen koirakko. Liikkeinä olivat siis luoksepäästävyys, seuraaminen, hyppy ja merkki. Paikallaolo jouduttiin jättämään kokonaan pois, koska hallin katolta tiputettiin juuri sopivasti lumia ja se sai aikaan pauketta ja isoja ääniä.

Aloitimme seuraamisella ja edellisten treeni kertojen perusteella ajattelin liikkeen epäonnistuvan täysin, mutta mitä vielä! Kontakti pysyi myös käännöksissä ja muutenkin koira seurasi innokkaasti muttei edistänyt.

Ja sitten tuli hyppy, jota ei olla nyt lumen takia treenattu lainkaan. Koira irtosi todella hyvin ja valmisteleva osuus onnistui, mutta se pysähtyminen.. Koira kääntyi kyllä hypyn jälkeen mutta käskystä koira vaan istahti.

Sitten oli merkki, joka meni pääpiirteittäin samalla tavalla kuin hyppykin. Irtosi hyvin, mutta taas seis -käskyn kanssa meni sääöksi.  

Luoksepäästävyys ei mennyt niin hyvin kuin yleensä, antoi kyllä koskea ja istui paikoillaan, mutta kontakti katkesi hetkeksi.

Luoksepäästävyys 10
Seuraaminen hihnassa 10
Hyppy 7
Merkki 8,5
Kokonaisvaikutus 10

45,5 / 50p

Eli kokonaisuudessa olin tyytyväinen koiran työskentelyyn, tuo pysähtymisen harjoittelu on vähän jääny vähemmälle, mutta täytyy rueta sitä hiomaan, ellei nyt aloteta sitä taukoa. Ja tässä samalla, hyvää ystävänpäivää kaikille,

Maikki & Lora