Todella hyvään saumaan neiti päätti juoksunsa asettaa, juuri kun toko kurssi on tauolla! Pidin koiraa päivällä irti, eikä minkäänlaisia ongelmia tullut, normaalisti leikki ja riehu vaikka naapurissa koirat aikamoista konserttia pitivätkin. Mutta nyt täytyy olla varovainen, ettei pääse karkuteille.

No, tässä ne mun tokotauot taas nähtiin - sorruin treenaamaan! Sain nyt vähän uudempaa video materiaalia, mutta sen laadusta en sano mitään, taukoilu kun näkyy koiran työskentelyssä. Saatan lisätä uusia videoita jossain vaiheessa, kunhan saan vähän fiksattua parempaan muotoon.

Perusasento - tuli ehkä hitusen liian eteen
Paikallaolo - pysyi hyvin paikallaan, vaikka juoksin pois koiran luota
Seuraaminen - noo, vedettiin ilman kaulapantaa ja hihnaa, joten en oikein voinut kontrolloida koiran paikkaa, välillä siis edisti hitusen, mutta loppujenlopuksi meni hyvin.
Liikkeestä maahanmeno - enpä erityisesti kehu, sain ensimmäisellä kerralla antaa kaksi käskyä että meni maahan, mutta hyvin pysyi silti paikallaan.

Kaikenkaikkiaan meni siis hyvin, en ottanu muita liikkeitä yllämainittujen lisäksi, mutta taukoilu heijastui koirasta. Nyt täytyy vaan parantaa itsekuria, ei tokoa! :D