Takana kolmet OKKn (Oulun koirakerho) treenit ja hyvin koira keskittyy myös hallissa, missä häiriötekijöitä on riittämiin. Ahkerasti on harjoteltu seis käskyä jonka lisäksi vielä hyppy on täysin levällään, ja toki muissakin liikkeissä on hiottavaa. Ennen tehtiin täykkäri oikealle, mutta päätettiinkin opetella se vasemmalle, koutsin käskystä.

Kapulan kanssa ollaan myös värkätty, vaihtelevalla menestyksellä. Koska Lora oli päättänyt että sitä puista mötkylää se ei suuhunsa ota, luulin sen myös pysyvän kannassaan. No nykyisin se ottaa sen - huiman sekuntin ajaksi. Edetään hitaaaaasti muuta varmasti :D Jostain tietämättömästä syystä opetin Loralle kaikenlaisia turhanpäiväisiä temppuja, kuten kuolleen esittämistä, esineiden tunnistusta ja kierimistä.

Nyt on sitten kolmen viikon tauko, mitenköhän treeniriippuvaisena kestän tämän? Sen jälkeen alkaakin kunnon puurtaminen liikkeiden suhteen, josko sitä mölleihin pääsis ens vuoden puolella. Yritän lisätä muutamia videoita ja kuvia mahdollisimman pian.

Tästä linkistä pääset katsomaan lyhyen video koosteen jossa seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa. Ei järin uutta materiaalia, mutta eiköhän tuosta jonkunlaista selkoa ota?


Seuraamista

Ja käännöksiä..