Näiden lämpimien ilmojen takia on tullu tehtyä vaikka ja mitä! Ollaan pietty muutamia treenejä, jotka on kyllä menny oikein hienosti. Ohessa kuva seuraamisesta, joka on jo hivenen paremmalla mallilla.
 


Myös match show'ussa päästiin käymään 18.4. Mätsäri päivä meni Loran osalta oikein mallikkaasti. Kehässä neiti jaksoi odottaa ja esiintyä todella reippaasti, olin kaikinpuolin tyytyväinen koiran kehä työskentelyyn. Lopullinen tulos oli siis pun ei sijoitusta, joka riittää meille oikein hyvin, tärkeintä oli kuitenkin se, että koira toimi halutulla tavalla. Loppuun vielä fiiliksiä kehästä ja kehän ulkopuolelta. Alkuun vähän jännitin, että mitenkä antaa tuomarin käsitellä, mutta hyvinhän se meni. Tuomarin mukaan koira esiintyi erinomaisesti, ja tokoilu kuulemma näkyi, koira kun haki välillä kontaktia. Kehä parina oli suurikokoinen pyreneittenmastiffi (?) josta Lora ei välittänyt ollenkaan - onneksi..

Myös Ipe oli mukana mätsäreissä, ja kehässä sattuikin pariksi toinen harmaa, vuoden ikäinen uros. Sininen nauha ja ei sijoitusta. Paikanpäällä oli kuulemma noin nelisensataa koiraa, ja niimpä sitä omaa kehää sai ootella ihan tarpeeksi.. Koko päivähän tuolla meni, ja 7 tuntia tuntu tuolla säällä todella pitkältä! Mutta kokonaisuudessaan päivä oli oikein mukava, tavattiin useita tuttuja ja saatiin hyvää häiriötreeniä.

Päivän päätteeksi otettiin parkkiksella lyhyet tokoilut. Pidin koiraa vapaana, vaikka häiriötä oli riittämiin ja paikka oli outo. Koira toimi nätisti vaikka oli _todella_ väsynyt pitkän päivän jälkeen. Myös Anniina otti Ipen kanssa muutaman metrin pituisia seuraamisia, video näyte löytyy TÄSTÄ (ainakin mulla video näkyy hidastettuna ja katkeaa kesken kaiken, sori)


Lora esiintyy


Lora tuomarin käsittelyssä, toiset pitää takana hauskaa..


Ja marssia..


...kehässä edelleen


Loppu fiiliksiä

 
Kaverit kehässä (Belgianpaimenkoira Edi ja perhoskoira Milo)


Ipe, Anniina handlaa.

 

Tänään sain myös aikaseksi videoida tokoiluja, jotka saan hyvällä tuurilla tänne jo tänä iltana. Otettiin treeniä ihan vaan kotipihassa, ilman mitään sen kummempia häiriöitä.

Seuraaminen ilman hihnaa meni vähän vaihtelevasti. Välillä meinas vähän edistää ja sen myötä myös poikittaa, mutta korjasi hyvin.

Luoksetulo onnistuu hyvin, pysyy paikalla käskyyn asti, luoksetulo on nopea ja näppärä, tähän oon tyytyväinen.

Paikallaolo meni myös oikein mukavasto, tää taitaa olla Loran vahvuuksia. Jaksoi odottaa, eikä vaihtanut asentoa, vaikka kiersin koiraa ympäri jne.

Jättävät liikkeet meni vähän niin ja näin.. Toisin näiden treeni on kyllä jääny vähemmälle, että vika taitaa olla ohjaajassa. Maahanmenossa käsky täytyi toistaa ja meni hieman poikittain. Seisomaan jääminen tuli pienellä viiveellä.

Nyt vaan täytyy treenailla ahkerasti, jospa me nyt yleisen painostuksen vuoksi niihin mölleihin/kokeisiin päästäisiin, saas nähdä milloin koira (ja ohjaaja) on kisakunnossa. ;) Loralla tuli vuosi täyteen 13.03.2010, jonka kunniaksi laitan tähän loppuun muutaman rakennekuvan, joissa neidillä on ikää vuoden verran.

 
 

Hauskaa kevättä kaikille,
Maikki & Lora