Koulusta tullessani huomasin että Lora oli tylsyydessään tehnyt tuhoja; koiratalon puuosia oli purtu ja lattia oli täynnä pieniä puupaloja, jotka koira oli repinyt irti. Ensimmäinen kerta, ja tämän voin oikeestaan pistää omaan piikkiin. Pakkasten takia koira on käynyt vain lyhkäsillä lenkeillä, juoksujen takia ei ole saanut irrotella vapaana lainkaan, ja sen kyllä huomaa, koira ihan pursuaa energiaa. Loralle on aina sen tulosta saakka järjestetty päivittäin erillaista tekemisiä, joten syy taitaa tälläkertaa oleilla remmin toisessa päässä..

No, koska juoksujen pahin vaihe on jo ohi, käytin koiran takapihalla jaloittelemassa. Lunta oli ihan kiitettävästi, ja siitäkös se tyttö nauttikin! Hangessa loikki ikionnellinen, harmaa karvapallo, joka ei olisi millään malttanut lopettaa.

Viellä on muutamia päiviä juoksujen loppumiseen, jonka jälkeen mennään heti jäälle, kunnon kaveriporukalla on mukava revittää pitkin jäätä. Laitoin perään viellä muutaman kuvan Lorasta talvisissa fiiliksissä.


Jäältä.Tytöt levähtää. No, Konna levähtää ja Lora nauttii talvesta :D


Ja sitten taas mennään!


Neiti patsastelee pihalla





Ja tähän väliin onkin hyvä tuulettaa; koira on oivaltanut vihdoinkin liikkeestä seisomaan jäämisen! Käytän veillä apuna pientä käsimerkkiä, mutta tää on silti edistystä!