Tällä kertaa päästiin kokeilemaan pituus estettä ja keinua, jotka oli koiralle uusia ja outoja. Keinu ei pelottanut ja herkkujen voimalla siitäkin selvittiin, ja pituus ei tuottanut ongelmaa vaan meni muiden hyppy esteiden 'seassa'.

Jo aika alussa otettiin taas todella lyhyt radanpätkä (pituus jonka jälkeen kaarto oikealle ja putki) mutta jäi vähän harmittaan, kun heti esteen juureen oli tippunut jotain ja näin vauhti tyssäs hetkeksi siihen, mutta koira onneksi jatkoi nopeasti matkaa hyppäämällä täysimittaisen pituusesteen paikoiltaan, kaartoi hyvin ja juoksi vauhdilla putkeen.

Kepit meni paremmin kuin viimeksi, tällä kertaa ohjurit ja verkot sai olla rauhassa, vauhti oli tosin päätä huimaava ;)

Sitten harjoteltiin koiran lähettämistä eteen kahden esteen sarjalle. Tässä Lora meni hyvin, irtosi hyvin ja meni niinkuin tarkoitus oli. Nuo kontaktit tuottaa vielä vähän ongelmia, mutta niitä pitää vaan työstää.

Rengas meni mukavasti ja koira irtosi hyvin, myös silloin, kun se lähetettiin esteelle ohjaajan edestä.  Edellä mainittujen esteiden ja tehtävien lisäksi harjoiteltiin myös muutamia pieniä ohjausharjoituksia ja hienosäätöä.

Kokonaisuudessa meni hyvin ja koirakin nautti. Positiivinen yllätys oli se, että Loralla nousi vire jo pelkästään siitä, kun se seurasi muiden suorituksia :)